DZIAŁ 53 POZOSTAŁE WŁÓKNA ROŚLINNE; PRZĘDZA PAPIEROWA I TKANINY Z PRZĘDZY PAPIEROWEJ
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 3905 99 - Polimery estrów winylowych i innych polimerów winylowych w formach podstawowych (z wył. z chlorku winylu lub innych fluorowcowanych alkenów, poli(octanu winylu), kopolimerów octanu winylu i poli(alkoholu winylowego), nawet zawierającego niezhydrolizowane grupy octanowe)
Kod CN: 0813 50 19 - Mieszanki suszonych moreli, jabłek, brzoskwiń(włącznie z nektarynami), gruszek, papai i pozostałych jadalnych, suszonych owoców, zawierające śliwki (z wył. mieszanin jadalnych orzechów, bananów, daktyli, fig, ananasów, owoców avocado, owoców guawy, mango, smaczeliny, owoców cytrusowych i winogron)
Kod CN: 1104 12 - Ziarna owsa, miażdżone lub płatkowane
Kod CN: 9305 10 00 - Części i akcesoria rewolwerów lub pistoletów, gdzie indziej niesklasyfikowane
Kod CN: 4805 19 10 - Papier na warstwę pofalowaną „wellenstoff”, niepowleczony, w zwojach o szerokości > 36 cm lub arkuszach prostokątnych lub kwadratowych, o jednym boku > 36 cm i o drugim boku > 15 cm, po rozłożeniu
Kod CN: 2834 29 80 - Azotany (z wył. potasu, baru, berylu, kadmu, kobaltu, niklu, miedzi, ołowiu i rtęci)
Kod CN: 1702 30 50 - Glukoza [dextrose], w postaci białego, krystalicznego proszku, nawet aglomerowanego, niezawierająca fruktozy lub zawierająca w stanie suchym < 20% masy fruktozy (z wył. izoglukozy)
Kod CN: 0403 10 - Jogurt, nawet aromatyzowany lub zawierający dodatek cukru lub innego środka słodzącego, owoców, orzechów lub kakao